برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند با pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند با pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند با pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

زهرا پورفلاح – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
منیره نهاردانی – دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی
مرتضی محمدی –
سارا نیاستی –

چکیده:

شناخت خواص بیوفیزیکی میوه عناب درطراحی تجهیزات فرایند جابجایی خشک کردن جداسازی ناخالصی ها انتقال انبار مانی نقش اساسی ایفا می کند دراین تحقیق میانگین طول ضخامت جرم واحد میوه میانگین حسابی و هندسی حجم دانسیته توده و واقعی و جامدتخلخل محاسبه گردید خواص بیوفیزیکی میوه عناب دررطوبت درمبنای تر 8/32 درصد بررسی گردید که میانگین طول عرض ضخامت و جرم واحدمیوه 19/11 و 17/24 و 17/03 میلی متر و 1/55 گرم بود میانگین حسابی و هندسی قطر و ضریب کرویت دانه 17/73 و 17/70 میلی متر و 93 درصد بود حجم به روش آزمایشگاهی ومحاسباتی 3/8 و 4/11 سانتی متر مکعب بود دانسیته توده واقعی و جامد 0/251 و 0/481 و 1/46 گرم برمیلی لیتر بود در رطوبت 8تا20 درصد درمبنای تردانسیته توده با کاهش رطوبت از 0/19ه82 به 0/2510 گرم برمیلی لیتر افزایش یافت .

دریافت این فایل

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی خواص بیوفیزیک میوه عناب در بیرجند با pdf